Skip to main content
DistrictCampusDirectory
CAMPUS

Daily Schedule

Block 1

  • 8:00-8:15 Handwriting (15 mins)
  • 8:15-8:30 Pride (15 mins)
  • 8:30-8:40 Read Aloud (10 mins)
  • 8:40-9:10 Shared Reading (30 mins)
  • 9:10-10:10 Guided Reading (60 mins)
  • 10:10 10:40 Writers Workshop (30 mins)
  • 10:40-10:50 Word Work (10 mins)

Switch to Block 2

Lunch 11:00-11:30

Recess 11:30-12:00

Block 2

  • 12:10-12:20 Read Aloud (10 mins)
  • 12:20-12:50 Shared Reading (30 mins)
  • 12:50-1:50- Guided Reading (60 mins)
  • 1:50-2:20 Writers Workshop (30 mins)
  • 2:20-2:30 Word Work (10 mins)

Specials 2:35-3:25

  • Pride- 3:25-3:35

Dismissal 3:40

Brooke Carnline

Upcoming Events

Contact Brooke Carnline

Classroom Number:
39
School Phone:
936-258-7126
Conference Time:
2:35-3:25